EKO MILJÖ HÅLLBARHET,  SUSTAINABILITY,  TIP ABOUT GIFTS

Om man nu sitter här och fnular på den där frökenpresenten…


Letade en gammal bild med råkade på en hög från en morgon förra året, nästan exakt på dagen. Det var egentligen en yogamorgon med Pernilla. I alla fall kom Amanda dit och visade sitt uf-projekt (ung företagsamhet i gymnasiet ) som var just att driva upp små miniekar och sälja dem. Så fint och viktigt att fokusera på detta tycker jag. Och inspirerande såklart!

Det slog mig alldeles nu påtal om det där med att köpa ett träd för 20 kronor som jag skrev om igår på instagram. Om man nu sitter på sin egen lilla skog som man drivit upp så är det ju så fint att ge bort exakt såhär:

En liten mini-ek och ett gåvobevis på ett livsviktigt träd som hjälper andra människor och vår miljö.

Så symbolisk, tänkvärt och vackert bara. Och ja om man nu tycker att 20 kr är lite futtigt. Det är väl ungefär så mycket man brukar skramla per barn i skolan så kan man ju ge bort trettio träd! En hel skog ju! Snacka om att få något för pengarna. Annars brukar det ju mest låta lite som, vad får vi för en tjuga per barn liksom.

Sedan kan man ju inspireras av Amanda och bara slå lite brunpapper om.

Och ner i en liten påse. Det slår väl alla fröken-presenter i världen ändå?
Sist måste jag tipsa om något så himla fint jag såg precis på instagram!!

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *