OUR WEEKEND DIARY

Strax innan midddagen bloggning.


Pjuu fredagkväll. Vilken smågalen vecka. Men fin ändå. Hittade en jul utan snö och tänker att i det stora hela är det alldeles strunt samma. Nomi sade nyss: – Åh jag längtar efter vi ska ta julbilder! – Åh, sade jag, ja jaa! Det är så fint att göra det! Fast det brukar vi väl aldrig göra??? sade hon. Hon menade djurbilder. Djurbilder som i hästbilder! I galopp och barbacka. Och flygande hopp. Och så jag då mitt i alltihop, fotografen. Den livrädda för hästar. Som inte längtar efter djurbilderna. Vad är det för fel på tomtebloss?

Vad har ni för helgplaner? Jag funderar på att gå upp jättejättetidigt och avsluta allt jag ska. Sedan kan jag ju ta jullov! Det måste väl vara värt det. Man jobbar ju bra där innan gryningsljuset. En pepparkaksdeg borde jag blanda ihop så vi kan baka när andan faller på. Sen känns det som en helg i megarace. Så himla mycket som händer såhär års. Varför är det så, när januari är seg.

Och så borde vi fundera på det där med julklappar… Alltså det är på riktigt. Vi har inte ens börjat fundera. Samtidigt vägrar jag drabbas av någon slags köphets, vilket det skulle kunna bli såhär i sista minuten. Nepp, man får tänka lite smart tror jag… Håller med Malin, våga vägra julklappsberg.

Lite länkar då:
Och trots den galna veckan. Då jag tittar till höger har jag faktiskt klätt en stor ljuskrona med en massa gröna kvistar. Det brukar jag göra på julaftonsmorgonen, men nu behövde jag göra den till ett jobb. Julcheck ! Jag satte granris med ljusslingor på trappen ute. Det har jag tänkt på i 4 år ungefär men aldrig fått till. Julcheck! Jag har hittat nästan alla våra fårskinn och lagt ut på strategiska ställen. De brukar aldrig bli hittade. Julcheck! Vi har redan ätit mintkyssar, polkakäppar och en chokladask. Så vi nästan har tröttnat. Julcheck! Räcker fint så. Nu är det fredagsmiddag! Fin helg till er, kram Sofia

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

One Comment

  • Maren Ingeborg Gråblomst

    Ha ha, morsomt med djurbilder, er ikke ofte man ler litt slik halvhøyt av å lese, men nå gjorde jeg altså det 😉 Jeg får ikke gjort juleting for du blogger så ofte at jeg blir sittende foran Mac’en, ha ha;) Neida, jeg er bare glad for det… Nærmeste jeg kommer juleforberedelse i dag var å spise pepperkaker, gjelder det som juleforberedelse?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *