AT WORK,  INSPIRATION - INTERIOR

Alla dessa kära mönster!


Tack snälla för peppen! Så himla glad för alla fina ord! Sedan har det varit extra roligt att höra, från alla möjliga håll, att Femina är en favorit hos många! Så kul allt känns!
Idag har jag jobbat med juliga saker. Vilket alltid är en intressant sak utan snö och absolut höst utanför fönstret. Jag kan säga att jag levt lite on the edge och hängt från vårt verandatak och knutit tyger. För att gå ner ett antal gånger och inse att det inte blev bra. Och gått upp igen. Till sist var jag så trött på hela alltet så att jag fick svindel av att kolla ner. Ni vet sådär när man tror att tyngdlagen plötsligt slutar funka. Det gjorde den inte.

Tyget som vi klädde madrassen med häromdagen var ju gammalt från Åhlens. Men de har nästan alltid ett eller två tyger på metervara, i samma bra kvalité. Superkraftigt, precis som möbeltyg. Morris-inspirerad blev jag absolut, och sydde kuddfodral.

Jag hade fått en fin leverans från Sandberg med tapetprover från kollektion Tradition. Är helt kär i den här kollektionen, har gått runt och testhängt proverna hela dagen. Verkligen inte alls vad jag skulle ha dem till. Fast Rosenholm måste jag hitta ett rum till.

Som om det inte vore nog med fint så fick jag en present från Sandberg, en gåva för att fira senaste kollektionen Oas. En kimono med mönstret Malin. 

Så fredagsfin på studs. Matchig var jag också! Påtal om Oas-kollektionen , titta  så fint Babes in Boyland har tolkat den. Magiskt.

Insåg att allt matchade med den där kimonon och gick runt och kände mig sådär snygg och genomtänkt när ungar, kompisar och en hund dök upp under eftermiddagen. Fredagspepp fast solen försvann alldeles för fort, åtminstone i fotosynvinkel. Fast mysigt ju. Fin fredag till er!

4 Comments

Leave a Reply