LINK LOVE OF THE DAY.

Link love of the day.

 

När jag hittar gamla bilder på barnen slås jag alltid att jag inte fattar tiden. Den är så förgänglig. På ett sätt känns det som igår. På ett annat så väldigt länge sedan. En annan tid liksom. Som när Liv var 6, Viggo 5 och Nomi och Charlie 2,5 ungefär. Jisses vilket kaos men det syns ju inte på bilderna. Det är det som är det fina. I bilderna ser man bara det mest bedårande av allt, då är det lätt att drömma tillbaka på det allra bästa.  Kolla in det här till exempel, det är så galet. Och visst strålar kaoset igenom på just den bilden men mest är den rolig.

 

I alla fall. När jag ser gamla bilder från vårt hem tänker jag alltid att jag inte känner igen mig.

Och det är egentligen så märkligt. Jag har egentligen har jag exakt samma saker omkring mig, till och med vissa inspirationsbilder kvar och ändå ser allt så olika ut. Som någon annan bor där.

Undrar vad det beror på. Det är något med högarna. Fast egentligen är nog bara åren som gått. Och lite tankar om tapet vs vitt.

Länkkärlek av idag kommer här:

 

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *