OUR WEEKEND DIARY

our weekend diary.

Såhär landade vi på lördagkvällen. Första april och grillpremiär och nu kan man sitta i verandan utan tusen täcken. Den här lilla verandan och när vi trängs ihop så många vi kan är bland det allra mysigaste jag vet.

Påtal om mysigt. Jag och Kristo hade precis innan kommit från Stockholm där vi startat upp helgen på allra finaste sätt med min mamma och pappa. Så sjukt mysigt att äta fredagsmiddag med dem i lugn och ro. Sedan konsert för Kristo och pappa medans jag tog mamma på musikal. Innan vi tog oss hemåt på lördagseftermiddagen avslutade vi på Svenskt Tenn med afternoon tea och champagne. Rekommenderas varmt. Så himla mysigt! Alltsammans. Något annat jag rekommenderar för den härliga uppmärksamhetens skull är att dra på dig den mest mönstrade klänningen och hänga runt på Svenskt Tenn i ett par timmar. Ni förstår mönsterchocken i varenda hörn va?! Tror aldrig jag fått så många komplimanger för en klänning tidigare. När jag satt här, för sakens skull, kom en utländsk turist och frågade Kristo om man fick fotografera. Ja, sade Kristo, det har de säkert inget emot. Han trodde såklart att turisten menade fotografera på Svenskt Tenn, sådär i allmänhet. ”Ohh no, I mean photograph her!!! Everything is so beautiful!!” Då fick han såklart fråga mig istället, hon där i mönsterhavet. ”Ahhh, shit alltså! sade Viggo nyss när han tittade över axeln. Det är som kamouflage !!! Huvudet svävar ju!! Shit alltså!!!  Haha, tänk vad en klänning kan göra.

Den här söndagen har mest varit ett race då alla hade saker att göra. Viggo hade dock bestämt sig för att få koll på det här med programmering så startade vissa av oss söndagen.

Programmering. Där är jag totalt lost så tyvärr kan jag inte delge er något mer om den saken.

Tagning 17000. Så illa var det såklart inte men Viggo skulle på den första repetitionen inför en sommarteater som han ska spela.

Klänningen där är från For Good Luck  som jag lever i lite för stunden. Helt perfekt att bara dra över jeans och tischa och det blir liksom lite finare, fladdrigare och mjukare på studs. 

Vi fick världens bästa låda ifrån Lush. Lite himmelriket på ett sådant utskick. Vi ska testa oss igenom varje droppe men var tvungna att smygbörja lite. Återkommer med varför Nomi inte kan sluta dofta i Liv´s hår och vad det var för härligt i den där lådan.

Jag började städa i vårt andra pysselskåp men insåg att jag behövde oceaner av tid vilket jag inte hade.

Gympauppvisning med glittertema.

Vi såg två citronfjärilar och den här nässelfjärilen idag. Förra sommaren hade vi massor av fjärilar i vår trädgård, fråga mig inte varför. Och de verkar redan ha vaknat.

Tur i oturen konstaterade vi att Nomi inte hade någon cykel. Otur för att den blev stulen i höstas. Men turligt var att den enda vi hade som passade henne, var denna helt galna. Den har stått ut i ur och skur och sedan i somras då vi plockade bort den från ett av skyltfönstrens vi fixat. Perfekt bland fjärilar och vårsol.

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *