FOOD & DRINK

Tipsigt om mat.

Vaknade supertidigt och tänkte på veckan och insåg att det hänt rätt mycket kul. Kul men hemligt. Hemligt är tråkigt, jag vet. Men när jag tänker på det så inser jag att det är så kul. Så det är sådant jag gör just nu, tjatar om saker som är sååå kul. Fast hemliga då. Inser att jag är en rätt irriterande person på så vis.

Fast här kommer tipsigt, klicka på varje länk så kommer du till inlägget med receptet. Helg och mat. Det är väl lite så det är. För att det är så himla gott och härligt.  Förra fredagen fredagsmös vi hos Kristin (kolla in hur mysigt!) och åt dessa Fisktacos, alltid lika gott.

Jag har ätit  Knäckebrödspizza  en gång fast blev överraskad. Topping-tips finns här!

Önskar egentligen att den där Granolan gjorde sig automatiskt. Och en massa frukt och bär till. Så nog för mig en helgfrukost. Och kaffe då. 

Fast Nana Ice Cream är ju bästa tricket för lyxfeeling. Galet enkelt. Glöm bara inte att lägg de bruna bananerna i frysen redan idag eller gör det alltid. Ju sorgligare desto bättre blir de i frukostglassen. 

Stamp är ju blixtsnabba. Annars testar vi kanske de här. Eller de vi gjorde fyra gånger förra veckan. 

En gång varje helg måste det ju till Falafel såklart. I vitkålsblad. Jag måste dela vårt reviderade recept på falafel, får göra det nästa vecka. Men det i Green Kitchen Stories är bra. 

Lördagkväll är gärna plockigt och långsamt. Och enkel pasta på det. Den snabbaste är Pasta Pomondoro. Fast den här helgen vill jag äta samma som förra, denna galet goda Hallomiwrap 

Söndagsmiddag. Lax med grönpeppar och apelsin En av mina absoluta favoriter. 

Kidsen lär baka, så är det oftast. Wienerbröd fast bullar som man kan lägga i frysen ogräddade. Så kan man ta fram dem en extra mulen tisdag, bara för att. Idag ska jag inte laga en enda rätt för jag ska ta mamma och pappa till Stockholm och möta min man. Snacka om fredagslyx! Önskar er den bästa!

 

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *