FOR THE MONDAY COFFEE

For the monday coffee.

Allt eftersom jag packar en lastbil och planerar en resa till en herrgård i norr, äventyr va?! så kikar jag runt efter det finaste just idag…

Catarina med världens härligaste feed @annacate  bloggar numera på Lovely Life. De renoverar ett magiskt hus i Göteborgs skärgård och barnrummet har precis fått upp den smått sagolika Acanthus från William Morris på väggarna och jag är kär. Tapetkär, det är så lätt att falla dit.

 

Och lite av vad som swischade förbi på Instagram…

 

Linda Lomelino lade upp en bild på sitt instagram med #stedsaninthewoodsParet bakom den till synes fantastiska restaurangen i köpenhamn som jag önskat mig till många gånger Stedsan Restaurant har nu tagit pick och pack och varandra och flyttat till de halländska skogarna. Här ska man starta upp något som låter som en dröm om man får tro filmen som visas här Om du följer länken så har man också chansen att hjälpa dem att sätta en dröm i verklighet. Som de skriver själva ”A lab for discovering better ways to eat, live and connect with nature.”

Någon annan som får mig att drömma på riktigt är Hanna som instagrammar på @hannadalme  Ett tjusigt säteri minsann, det är slottsvibbar, supervackert och så spännande att följa.

Anna Rifle Bond visar en enhörning.

Och Minimocks sneak peekar vårens nyheter!

 

Slutsurfat för idag. Nu packa blixtar, kamera och hela baletten. Och styra lastbilen mot norr imorgon bitti.

 

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *