DIY,  INSPIRATION - CHRISTMAS

också en typ av remake.

mokkasin-christmas-inspo-1

Minns ni önsketrädet jag skrev om? Så poppis så man fick kämpa om det. Om man nu kan säga så om en sak. Men ni fattar. Själv hade jag full koll på Svensk Tenn´s hemsida och insåg en söndag i snöstorm och julskyltningstider att det inte inte var något annat att göra än att fara upp till stan. Hade nämligen tänkt ge ett till Linn och plötsligt stod det att det fanns på butikslager. Såklart fanns det ju inte alls i lager när jag väl lämnat julskyltning i min man´s händer, hoppat på ett osäkert söndagståg i snö och hastat bort till Strandvägen. Och trots att jag kunde boka ett par träd kunde jag glömma några av de hängen jag gärna ville ha. Så jag fick liksom ta saken i egna händer.

mokkasin-christmas-inspo-3

De var de lite nätta hängena jag ville åt.

mokkasin-christmas-inspo-2

Så jag köpte helt enkelt lite mässingstråd och några lite större Svenskt Tenn dekorationer för att dela upp till flera mindre. Oh no, tycker säkert en inbiten Svensk Tenn – fantast men det tycker inte jag. Snarare smart. Stjärnorna däremot rörde jag inte, supervackra som de är och även i allt från gran till fönster.

mokkasin-christmas-inspo-4

Så av jättebjällran blev det minipinglor och av girlangerna några andra varianter. Och så lite pill och mycket kärlek i dem.

mokkasin-christmas-inspo-5

Sedan lade jag hängena i varsin bomullspåse och alltsammans i en vit låda med lock. Tänker att de ska ligga där när de inte hänger i sitt träd. Och liksom invänta någons önskningar och drömmar.

Leave a Reply