DAILY LIFE,  INSPIRATION - CHRISTMAS,  OUR WEEKEND DIARY

Två läsvärda intervjuer om du frågar mig. Och några önskningar på det.

mokkasin-christmasinspo-5

Vilken fin  helg. Trots att den räknades som en jobbhelg för mig, med deadlines upp över öronen så har vi haft det alldeles perfekt. Det beror nog på hur man varvar det hela. Och att jag och Kristo dessutom lade grunden i en alldeles extra fin torsdagstripp, mer om den en annan dag. Som grädde på moset så är jag dessutom intervjuad av två fantastiska tjejer just den här helgen. Jag tycker absolut att ni ska susa vidare till Kristin på Krickelin och  Terese på Odds & Ends  . Ingen fråga är den andra lik och eftersom jag aldrig kan hejda mig så finns det en hel hög med hemlisar att läsa om mig. Jag känner mig alldeles väldigt smickrad och jätteglad att de ville intervjua just mig. Tusen tack!!

Imorse fick barnen en liten skattjakt när de vaknade. Till min lycka hade jag lyckats knipa ett av de vackra önsketräden från Svenskt Tenn, som sålt slut gång på gång. Men skam den som ger sig. Själva tanken med trädet är väldigt fint tycker jag. Sedan är det ju sådär klassiskt vackert också. Min tanke är att barnen ska få samla lite på just vackra julhägnen. Få ett par varje jul liksom och spara i som vita skokartonger. Jag tänkte att hängena får hänga i just det här trädet så länge de bor hemma och sedan får de ordna ett alldeles eget önsketräd den dagen de flyttar hemifrån. För visst borde alla äga ett önsketräd?

 

mokkasin-christmasinspo-1

När man hänger ett hänge får man alltså uttala en önskning. Eller bara tänka den, det gör man såklart som man vill. Alla dar, gång på gång och år efter år. Det finns ju liksom inga lagar och regler för önsketräd. Och ingen som säger att nu har du önskat klart eller alldeles för mycket.

mokkasin-christmasinspo-2

Det fina med just en önskan är att det är just du som äger den. Ingen kan någonsin ta den ifrån dig eller säga om den är rätt eller fel.

mokkasin-christmasinspo-3

För en önskan är din alldeles egna och du bestämmer över den.

mokkasin-christmasinspo-4

Man kan ju faktiskt aldrig veta om önskningar slår in men om inte annat så känns det alltid extra fint att uttala den och sedan bära den med sig. Sådär nära hjärtat.

2 Comments

Leave a Reply