FOR THE MONDAY COFFEE

for the monday coffee.

sri_songbird_work

Först av allt denna sena måndagskaffepaus så måste jag säga, TACK till alla som hört av sig och lämnat hälsningar efter min senaste bloggpost. Ni är helt underbara och jag är så tacksam för de ord ni skriver. På riktigt tacksam. Att få veta att man faktiskt når fram med det man allra mest önskar, och trots att att det är som ett droppe i ett hav, så gör det skillnad. Det får mig att tro att inget är förgäves, aldrig någonsin, trots att det bara är det pyttelilla. Jag hoppas att det inger hopp hos alla andra som är i samma sits. Tack igen, för att ni talar om att även det lilla har betydelse.

Och i den lilla stora världen fortsätter skapandet över gränser. I Brooklyn gör Ann Wood drömstoft, i allra högst grad. Jag vill ligga där på soffan i hennes studio, under alla skepp

skarmavbild-2016-11-07-kl-16-52-58

Kära Krickelin ingår välförtjänt Rum 21´s 10-årsjubileumssortiment. Såklart med flera fina fotografier som lätt kvalar in på vilken tavelvägg som helst.

SAMSUNG CSC

Jag är ju kanske sämst i bloggvärlden att läsa runt. Jag har liksom en handfull bloggar jag följer fast, sedan hinner jag aldrig så mycket längre. Jättetråkigt men tiden vet du… Därför är dessa ”For the monday coffee” lite extrajobb. Det må vara ett härligt sådant och varje gång jag avsätter en stund till fint surfande blir jag lyckligt över hur mycket fint som delas. Som hos Hosted by Nature . En finstämd, mjuk och härlig blogg med bästa tänket. Barnrummet är inredd på det viset jag älskar mest. Loppis, ärvt och utvalt. Fastnade lite extra på pärlspontsväggen då  vi själva är i färd med att renovera ett rum. Det är det ”andra” köket som ska bli Liv´s nya rum och Charlie ska flytta till hennes gamla. Jag ska berätta lite mer om det en annan dag men till saken är den att vi gjorde som en omvänd fondvägg som fortsätter in i en garderob som ska platsbyggas med just pärlspont. Vi har ju en del av det i vårat hus och jag gillar när det återkommer lite här och var. 

hi5a0345

Jag är väl kanske sist med att använda Pinterest. Men om jag är ganska dålig på surfning överlag så tycker jag detta forum är så galet perfekt i inspirationssyfte. Jag gillar träffsäkerheten i sökningar, jag gillar matchningen och jag gillar formen. Av förklarliga skäl har min Food & drink mapp vuxit de senaste dagarna. Och tack vad fint och höstigt hos Our Food Stories

 

 

6 Comments

  • Mokkasin

   Kerstin! Se tillbaka ett inlägg så får du läsa mina tankar om stängningen. Men i det stora handlar det om att följa sitt hjärta och våga tro på sina drömmar. kram!

 • Fanny Lindén

  Tack snälla för de fina orden! Det gör mig så ofantligt glad att just du valde att publicera en bild från vårt hem. För du ska veta att jag har följt dig slaviskt genom alla år och på något sätt alltid identifierat min stil med det du gör (även om du fångar det på ett så sagoligt vis). Jag har alltid älskat att blanda stilar, faller pladask för saker som fångar min uppmärksamhet. Ibland är prylen kitschig, i andra fall snirklig eller så snubblar jag över ett knasigt hantverk som jag inte kan förmå mig vara utan, för att sedan komponera ihop denna nyfunna kärlek med resten av inredningen. På samma sätt känns det med din stil, ert hem och sättet du handplockar varje pinal på. Det är personligt men du är proffs på att få dessa till synes ”spretiga” prylar i ert hem att bli till en helt magisk helhet! Du inspirerar mig på så många vis, så fortsätt göra det du brinner för. Du är grym på det! Tusen tack igen och jag önskar dig all lycka Sofia

  • Mokkasin

   Åh tack så jättemycket, kära Fanny! Vilka jättefina ord, blir alldeles rosig om kinderna här.Så himla fint att höra att du följt mig under åren och funnit inspiration! Det låter på dina ord som om vi är lite samma : ) Ser fram emot att följa dig! Tusen tack igen! Varm kram!

 • Sandra Pihlstrom

  Jag har följt dig i många år och du är en sann inspirationskälla för min inredning hemma. Vi har flyttat till San Francisco just på grund av att min är designer för Pinterest. Jag blev glad av vad du skrev och jag pinnade genast massa bilder från din Food & Drink mapp/board. Jag kommer sakna din blogg mycket, eller ska den flytta? Hoppas du fortsätter pinna fina bilder. Sandra

  • Mokkasin

   Hej Sandra och tack för snäll kommentar! Vilken grej att jobba på Pinterest, jag vill jobbskugga 🙂 Och nej, bloggen ska inte flytta! Jag har nyss flyttat hit och kommer fortsätta blogga. Kram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *