PUBLICATIONS ABOUT OUR HOME

självaste omslaget

MX8A7065

Omslaget i närbild. Det allra finaste och som gör mig allra mest stolt är att det är jag OCH mina barn som sitter här. Dessa fyra fantastiska små människor som gjort mig alldeles hel och inspirerar mig till det allra mesta. De är de som får mig att vara kreativ och får mig att se det lilla i den jättestora världen. Att plocka fram det fina och ibland kanske pyttelilla och för andra omärkbara allra, först för att försöka göra världen mjukare på så vis. De får mig att minnas hur man såg på allt  som liten, och vad som var värdefullt innan själva livet blev så mycket större än ens eget lilla universum. De har fått mig att vinna tillbaka all den fantasi som jag hade som barn och tänka att just fantasi är kanske det mest värdefulla av allt vi äger. Och kärleken såklart. Som om det inte vore nog är de här fyra fulla av utmaningar, och hur stora de än kan vara så får de mig ändå att landa i att jag skulle aldrig skulle vilja ha det på något annat vis. Dessa utmaningar får mig att se mig själv mer tydligt och tänka på livet på ett annorlunda sätt. Jag hade varit någon helt annan utan dem och det är en nästintill omöjlig tanke. Men ni som har följt mig länge vet ju hur det hela är än mer osannolikt att vi sitter här, minns när jag postade det här inläggetTänk att det blev såhär istället, tänk om vi hade vetat att livet lyckligtvis skulle ta en helt annan vändning. Men i mitt hjärta kommer jag alltid bära dessa år innan, för att det förändrade mig som människa.  Och för att aldrig glömma att livet inte är så svartvitt och kanske inte riktigt som man tror sig veta. Och för att jag vet att det är så många med oss som är eller har varit i precis samma situation. Tycker det kan vara viktigt att dela med mig av det, speciellt de dagar man får möjlighet att sola sig i stjärnglans.

MX8A7045

Såklart finns det ett stort reportage inne i tidningen. Det är massor av sidor och jag gillar dem jättemycket. Låt oss ta en tjuvtitt. Den här bilden som Jonas tagit på vår familj är en av de finaste jag sett, tack.

MX8A7050

Vårt hem har ju varit med förut i tidningar. Men just den här tolkningen av Charlotte och Jonas är extra fin och visar vinklar som inte visats tidigare, inte heller av mig.

MX8A7052

Lite tipsigt DIY kommer också med på hörn.

MX8A7060

Som sagt vrår som inte plåtats tidigare…

2 Comments

Leave a Reply