KIDS,  TIP ABOUT GIFTS

tipsigt om träskor och pennor

MX8A5637-2

Har jag sagt att Nomi ska sluta på konståkning för att börja på motorcross… Det svänger snabbt i vissa världar.

MX8A5648-2

Vi får väl se hur det blir med den saken men sitta bakpå är allra bäst just nu.

MX8A5654-2

Såklart kom regnet igen och mina träskor blev alldeles prickiga. Men i alla fall så är det sommarens favoriter. Blir bara finare och finare för varje dag som går. De är köpta på Norrgavel och jag vill helst gå i dem jämt. Nu har ju inte Norrgavel webbshop vilket kan vara lite surt om man inte har vägarna förbi. Kan tipsa om om att Cecilia Blankens har nästan lika här, på rea just nu dessutom.

MX8A5660-2

Liv är i rit-heaven den här sommaren och gärna för mig. Det var dags att se över pennutbudet härhemma och numera är ju kidsen så stora att de förstår att man tar hand om sina pennor. Annat var det när de var små och det låg pennor utan kork till höger och vänster… Men nu så vi beställde Faber Castell´s Polychromos som sägs vara några av de allra bästa färgpennorna. Drömpresent sådär en onsdag. Hundratjugo färger, drömmigare än så blir det inte när det kommer till pennor. Vi beställde våra från Pen Store, superservice och snabbt som tusan.

MX8A5669-2

Och eftersom jag är måttligt trött på att leta pennvässare så ska den här skruvas fast på första bästa ställe. Perfekt, känns som skolsalen – 78 men helt klart värt det.

6 Comments

Leave a Reply