AT WORK

belysningsfrågor, någon?

MX8A9433

Den här veckan funderar jag en del på ljussättning och belysningstips. Jag ska nämligen gästa instagramkontot för Schneider ElectricJag tänker lite så att belysning är ju något som många missar. Man tänker ljus och så inget mera. Och sedan är det något av det allra viktigaste. För att inte tala om när det kommer till själva strömbrytarna och kontakterna… I vårt hus har vi försökt renovera de gamla som finns men just när det kommer till elektricitet finns ju en liten hake, som inte är så liten när allt kommer omkring. Om det slår blixtar hur hundraåriga kontakter och sprakar märkligt från gamla bakelitströmbrytare känns det i magen att säkerheten kommer för allt. Och här tycker jag Schneider Electric kommer in i bilden som ett passande och vackert alternativ, något som jag lade märke till under den här tävlingen. Och det väldigt bra är , att detta är produkter som de flesta har råd med. Hoppas vi ses inne hos Schneider Electric under veckan. Förresten, är det något i belysningsväg ni går och funderar på? Något i tipsväg eller helt enkelt bara hur man ska tänka? Varför inte lämna en fråga i kommentarsfältet så lovar jag att lämna lite extra svar och funderingar här  under veckan som kommer!

 

 

4 Comments

 • Anna

  Jag går i belysningstankar jag 🙂
  Har en liten köksö i vår sommarstuga där det är ca 190 cm i takhöjd! Vad kan man ha som inte bländar, man inte slår huvudet i men som ser lite gediget och rustikt ut i en liten stuga?
  Spottar är inte aktuellt just där?
  Mvh Anna

 • Johanna

  Visa gärna dina top 3 bordslampor, top 3 taklampor och top 3 golvlampor (gärna allra helst nyproducerade så att man eventuellt har möjlighet att köpa någon av dem om man gillar dina tips förstås, i vilken prisklass du vill)

 • Jessica

  Vi har två mindre toaletteer i en 20-tals villa som ska renoveras och där må jag säga att det blir svårt med belysning. En av toaletterna kommer att tillägnas vår dotter och där måste finnas belysning för sminkning och även för ”normalt” ljus och även belysning för att kunna ”hantera en helkropps spegel som ska finnas där. Det är väldigt svårt med tidstypisk belysning för badrum/toaletter. Ja tidstypisk inredning med influenser från idag är svårt överhuvudtaget gällande badrum/toaletter. Så tips tas tacksamt emot.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *