INSPIRATION - INTERIOR,  INSPIRATION - KIDSROOM,  TIP ABOUT GIFTS

mokkasin tar lite lov

MX8A9540

Äntligen har vi lyckats fylla vår butik igen. Som om det nu vore så storslaget kanske någon tycker. Men då butiken bara är en liten del av allt vi tar oss för så räcker inte alltid tiden. Vi har dessutom haft en plan att byta ut en stor del av sortimentet. Här är vi inte helt klara men i alla fall en bra bit på väg. Så lagom när vi själva far iväg en vecka känns det skönt att vi hann såhär långt. Under dagen imorgon läggs dessutom Numero 74´s produkter in, med leverans när vi är på plats igen. Så viktigt att komma ihåg är  om du vill beställa något inför nästa vecka måste det göras innan lunchtid imorgon. Annars är vi på annan ort, i annat land. Och därifrån kan vi inte skicka minsta lilla paket, hur gärna vi än skulle önska.

MX8A9522

Danska Fabelab ligger oss varmt om hjärtat när det kommer till textilier för barn. Finurligt, vackert och 100 % eko.

MX8A9585

För att inte tala om fiskarna från Don Fisher.

MX8A9599

Fabelab är de som gör den allra finaste julkalendern . Designern Michaela Weisskirchner-Barfod vill uppmuntra till berättande genom sina produkter och framförallt det fria berättande som kommer som taget ur fantasin. Det är fint tycker jag.

MX8A9606

Ett moln över sängen… Alla har väl spanat på moln någon gång och vet hur mycket som ryms i ett sådant.

MX8A9682-2

Under Nyheter finns många saker som vi verkligen tycker om. Stora saker som mattor och hängstolar men också det där lilla.

MX8A9691

Gillar verkligen den här idén. Nog för att stora buketter är hemskt tjusigt men av någon underlig anledning blir de enstaka så vackra och speciella i sin ensamhet.

MX8A9662-8

Som sagt. Vi far iväg en stund. Men beställningar innan kl 12 imorgon skickas innan. Och sedan är vi inte borta förevigt. Inte alls.

Leave a Reply