DAILY LIFE

som älskling fast med e

MX8A8030

Just nu händer det en hel massa i affären. Eftersom vi pysslar med det ena och andra jobbet så är ju affären liksom bara en del av alltsammans som har med Mokkasin att göra, vilket stundtals leder till att vi inte riktigt hinner med. Men nu har vi lyckats klämma in lite tid för att fylla upp det som är slut, letat nyheter och dessutom fixat med en annan sak, som visar sig på fredag.

MX8A8079

Under våren kommer det komma en hel massa fina saker. Sådant som vi går runt och önskar oss själva, mest hela tiden. Vi är ju väldigt kära i sådant som känns som vardag för själva funktionens skull, sådant man måste ha för ordningen och redans skull, men samtidigt är så vackert i sig. Älskar att omge mig med sådant, det gör helt enkelt vardagen lite extra vacker om resten är lite surmulet sådär.

Som den här nyckelhållaren! Så himla fin! I en egen, fin ask och med blanka mässingsdetaljer blir den ju som ett smycke i sig. Astrid Andreassen är skodesigner från Norge och jag har fått den stora äran att prova hennes tofflor, där var så det började. Dessa förtjänar dock en egen historia. Påtal om var dags vackert.

MX8A8083

Handgjord efter konstens alla rätta regler. Tycker verkligen om att traditionen i hantverket sitter i något helt nytt och stilsäkert. Finns i även i svart, silver och guld. Och så heter den Elskling också…

Och pssst! Vinnaren av presentkortet på Myrorna frå ni veta imorgon!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *