INSPIRATION - INTERIOR,  INSPIRATION - KIDSROOM,  TIP ABOUT GIFTS

listan om lådor

MX8A5341 Lådor. Kan man ju önska till det allra mesta. Kanske får man aldrig nog. Älskar att få en present i en låda, lika mycket som att ge bort något i en. Det finns inget glansigare och mer filmiskt. En vacker låda med en jätterosett.  Själva presenten kan ju liksom vara minimal och även ganska ful i sig för lådan är ju ändå alldeles ljuvlig och en never ending story. Antingen för egna behov eller ge vidare till någon annan.

Kanske bästa presentinnehållet: Dahlia-lökar. Fröpåsar. Fullt med loppisband. Gamla kaffekoppar. Bakingredienser till favoritkakan.   Ätbart. Knöliga saker att slå in. Som en julkorg fast helt tvärtom med bara små vackra och bra saker. Porslinsfigurer, kolla bara den här presenten!

MX8A5366Lyxigaste innehållet: Samla band. Vykort, kuvert och brevpapper och lägg frimärkena i samma plus din bästa penna. Smycken i sina småaskar. Strumpor, dina vackraste. Minnessaker. Fotografier.

MX8A5371Barnens innehåll: Urklipp. Legobeskrivningar. Dockkläder. Barbies. Tv-spel. Konsoller och fjärrkontroll. Smått som kanske kan kännas som skräp fast det är precis tvärtom. Diadem, snoddar och hårspännen. Miniatyrer. Bokmärken. Teckningar. Egentligen allt man kan tänka sig.

MX8A5388Tråkigaste innehållet: Räkningar. Post. Sladdar. Verktyg. Lim. Udda saker som man önskar hitta den andra delen till. Grejer som man inte är helt säker på sin plats. Sådant som man tänker att det här kanske jag kan slänga men kanske inte vågar ännu.

Vi har precis fyllt på i affären med de nya och de vackraste askarna någonsin. Nytt för nu är att du kan köpa hela set till ett rabatterat pris från att köpa enstaka.

Leave a Reply