INSPIRATION - DAILY LIFE

del 1 – en lovely kick off

17032016-MX8A2074

Och jag är glad att jag är Lovely med just er!

Igår tog jag tåget till Hotel Tylösand och till kick off nya för Lovely Life. Jag har ju tidigare skrivit om att vår sajt bytt ägare då grundarna Johanna och Amelia tillsammans med redaktionen, Kristin och Ulrika begav sig på nya äventyr. Och nu är allt äntligen klart med full fokus och en massa lovely tankar framåt! Snyggt och härligt uppstyrt av de nya ägarna av Lovely Life , Mia Anderberg och Mikaela Lidmar. Och nästan precis på dagen då det hela blev officiellt samlade de helt enkelt ihop oss alla till en kick off på hotellet. Vi möttes vid lunch och en av de bästa goodiebags jag fått någongång. Bara sådär härligt, ska visa en annan dag.

17032016-MX8A2075

Anna hade packat snyggt.

17032016-MX8A2078

Vi åt gott mest hela tiden. Det var väldigt härligt alltsammans och vackert. Och trots vi var en skara som verkligen inte åt precis allt så styrde hotellet med vegetariskt, vegansk, nötfritt och det ena och det andra utan några som helt problem. Gillas!

17032016-MX8A2082

Mitt allt det goda så workshopade vi som allra bäst. Det haglade idéer, inspiration till max och diskussioner högt och lågt. Precis som det ska vara på en kick off. Fast mest av allt låg ett stort varmt hjärta som en bubbla över alltsammans. Det är ett fint sällskap och ett väldigt snällt.

17032016-MX8A2102

Matilda och Nathalie gjorde sin grej.

17032016-MX8A2103

Och det vände och vreds på saker. Det är så galet inspirerande att hänga såhär. Ett dygn känns som en månad om man tänker på hur mycket hjärnan fylls på. Här snackar Anna med Mikaela.

17032016-MX8A2112

Mia hade med sig sticklingarna till hela gänget från Aprill Aprill – Johannas berömd palettblomma med egen #palettbladunite. Men hjälp, jag glömde min! Mia, du måste förvalta den väl. Jag kände i magen att just dessa sticklingarna var fyllda med kreativ energi att ta till när man behöver.

17032016-MX8A2120

Det absolut finaste med Hotel Tylösand är att, det förutom är som en hel värld, ett litet semesterparadis vid havskanten, har Sveriges största konstgalleriJag hade helt klart bara kunnat åka dit för alla fantastiska fotografier. Jag blev så inspirerad av alla porträtt hade jag nästan bestämde mig imorse (var tvungen att smita upp lite tidigare för att spana på nära håll) för att hädanefter mest bara fotografera människor. Såklart kommer det inte bli så men den här typen av fotografier innehåller ju så mycket så att det går att jämföra med en bok. Vissa bilder kunde jag knappt slita mig ifrån. Ju mer man tittade desto mer undrade man…

17032016-MX8A2130

När vi var klara med workshops och annat landade vi i varsitt rum på fjärde våningen. Jag svimmade av utsikten. Det var disigt men hisnande. Jag och Nanna delade rum, bubbel, smågodis och en hel massa fina samtal.

17032016-MX8A2165

Hotellets SPA är både prisbelönt och alldeles ljuvligt. Utsikten över beiga sanddyner och dimmigt hav går ju verkligen inte av för hackor. Men förutom det har man lyckats skapa en heltäckande oas. Det känns som man har tänkt på precis allt vid Hotel Tylösand. Känns som ett resort där du kan stanna på samma plats i en vecka minst. Något för alla. Flera restauranger, massor av konserter och event, spa, frisör, makeup, 53 träningspass i veckan. Kolla runt på deras hemsida vetja.

17032016-MX8A2189

Efter badande och bubbel snajdade vi om för middag.

17032016-MX8A2195

Och pratade. Och pratade. Över en alldeles ljuvlig fyrrättersmiddag och vin. Sedan babblade Nanna och jag tills vi var tvungna att bestämt intala oss att vi var tvungna att sova. Vi lät fönstret mot havsvindarna stå öppen och somna till vågbrus är ju något alldeles extra fint. Att vakna på samma vis är ju inte heller fel. Överhuvudtaget…

Fredagsfortsättning följer imorgon!

Glöm inte att kika in på alla Lovely Life´s bloggar. Vi är så många bra!

Mari & Strenghielm

Nanna & Så fint jag vill

Anna & Northen Delight

Mia Anderberg

Mikkis

Lina & En lång blondin

Marina & The beauty edit

Malin & MVH Borstahusen

Nathalie och Matilda & Babes in boyland

Hanna Skoog

 

10 Comments

Leave a Reply