AT WORK

i veckan del 1

20160121-MX8A7629-1200Häromdagen var jag som sagt på tjusig middag för att fira nya och minst lika tjusiga, magasinet My Home. Jag hade inte sett det förren jag var på plats men blev glatt överraskad. Ett jättehärligt magasin med personligt innehåll, intressant fokus och snyggt. Supertjockt och verkligen glassigt, hittas i vilken butik som helst för en knapp femtiolapp. My Home kommer att komma ut två gånger per år och bakom står en redaktion som är otroligt härlig och inspirerande på alla sätt och vis. Sådär som man liksom vill att alla här i världen ska vara, hjärtliga som tusan och väldigt rara men inte mindre proffsiga för det. Grattis till er alla och varmt heja!

20160121-MX8A7636-1200Låt oss tjuvkika. Här är jag som instagramstjärna minsann, haha! Men tar såklart tillfälligt i akt lyfta fram det jag tycker är viktigast…

20160119-MX8A7440-1200Middagen hölls på och av Patriksson Communication, galet vacker våning och fantastiskt ordnat. Faktiskt en av de härligaste tillställningar jag varit på länge.

EmmaMattssonPella Hedeby och Hildur Blad hade skapat supersnygga rum inför kvällen. Ovan ser ni Pellas.

EmmaMattsson-0112Och här Hildurs. På den här sidan hittar du mer info om rummen.

20160119-MX8A7435-1200Middagen var sannerligen en trevlig sådan, proppfull med fina som jag gärna tillbringade kvällen med. Superglad att träffa Isabelle igen. Och nu ska vi se vem mer syns på bilden, som jag känner… Anna Malmberg, Sara Zetterström, Sarah Widman  och Frida Ramstedt. Och sist men absolut inte minst – med flätan….

EmmaMattsson-371200… så himla rara Elin Wallin som är Isabelle´s prima assistent och driver fina instagramkontot @studioelwa

20160119-MX8A7453-1200

Middagen hölls av DoMa  och var rakt igenom fantastisk. Flera små rätter med perfekta smaker.

DoMa drivs av Dorotea Malmegård, före detta chefskonditorn på Operakällaren som har en en resaturang i sitt eget vardagsrum. Såhär berättar hon själv om sitt koncept för Nöjesguiden:

”DoMa är en restaurang hemma hos mig där man äter sig mätt på god mat. Det är mestadels brunch och middag men även andra skräddarsydda lösningar. Det finns plats för 10-14 gäster och tanken är att man som gäst abonnerar samtliga platser för att sedan bjuda in sina egna gäster. Konceptet kan enkelt förklaras som att komma hem till en hemmamiljö utan att du själv behöver bry dig om mat eller disk. Däremot är det ingen stel servering, många gånger serveras maten på stora fat som skickas runt vid bordet, och gästerna häller själva upp dryck. Som gäst sitter man avskilt runt ett bord på övervåningen, så allt lagande, diskande och allmänt stök sker en trappa ner utan att göra någon obekväm. ”

Man bokar via DoMa´s facebooksida  och efter den här middagen rekommenderar jag dem varmt. Och tänk så härligt och speciellt!

20160119-MX8A7460-1200Här sitter bland andra Louise Ljungberg som driver bloggen Loui Loui och du har väl inte missat hennes instagram @louiselj , här snackar vi instagramstjärna på riktigt. Och begåvade Daniella Witte som numer bloggar på Elle Decoration.  Lång middag med en massa prat, aboslut bästa hänget på länge vid den här typen av bjudningar. Stort tack till för en fin kväll!

Bild 4,5 & 7 Emma Mattsson för My Home.

 

 

 

One Comment

Leave a Reply