BLOGLOVE,  BY MOKKASIN

elsa´s rosetter

23896205790_9fb1f2c8d2_k

All picture: Elsa Billgren

En av de absolut bästa och finaste sakerna med att ha en affär är att man varje år får lov att dela ut lite presenter, det är nog meningen med alltihopa! Det kan ju vara till någon följare på affärens instagram, till någon som tagit en tjusig bild, till bloggare man gillar. Och egentligen till vem som helst.  Och sådär håller vi på. För att vi gillar det så himla mycket. Förra året fick ett  gäng med almanackor och kalendrar susa iväg till alla här på Lovely Life, innan jag själv bloggade här. Helt enkelt bara för vi gillade Lovely Life! Och gör fortfarande såklart.

I år bestämde vi oss för att Elsa Billgren skulle få våra It´s a Bow-örhängen i julklapp. För att vi tror oss veta att Elsa gillar rosetter. Och framför allt för att vi gillar hennes blogg himla mycket. Det är nog den allra finaste vi vet just nu. Som en ny liten saga varje dag. Sagt och gjort. Precis innan julafton gjorde vår guldsmed Johanna iordning ett par i roséguld vid den lokala ateljén och jag slog jag in alltsammans och hoppades att paketet skulle komma fram helt. Det skulle ju ändå hela vägen till Stockholm. I julehetstider.  Och idag fick jag veta att minsann hade det kommit fram! Elsa bloggade så fint om örhängena, tack, det var ju inte alls meningen! Men såklart väldigt skoj och snällt!

23824017919_e7fc31ff5d_kJag hade lagt den lilla lådan i en lite större. Med gamla band omkring. 23824028569_37414e2e60_kOch sedan använt lite gammalt virkat istället för sikespapper. Äntligen en bild värdig våra finaste rosett-örhängen! Insåg alldeles nyss att de båda örhängena saknar bilder i affären… Som vanligt har tiden rusat ifrån mig.

23565074883_82070ba8f4_k Och titta, fint på Elsa! Och bra också, fick jag veta såhär i efterhand. Roséguld passar även någon med nickelallergi, så perfekt. Glöm nu inte att förlora er i varjedagsagorna på Elsa´s blogg också, här finns den.

One Comment

Leave a Reply