INSPIRATION - INTERIOR,  INSPIRATION - KIDSROOM,  KIDS

WOODLANDS

20151125-MX8A5217-3lamp1200nynya

Första advent på söndag? Jag förstår ingenting. Det kändes som i förrgår vi packade ner julsakerna. Ibland undrar man vilken jord jag lever på men det blir härligt hur som helst. En åsidosatt affär i juletid kan dock kännas lite ohärligt. Å andra sidan har vi gjort vårt bästa i ett par dagar för att styra upp den. Och jag lovar att den hinner bli uppstyrd innan det lackar mot jul, på riktigt.

Vi är glada att fylla på med de ljuvligaste lamporna från Fromage La RueHandgjorda, välgjorda och himla fina. Funkar lika bra på golvet som på väggen. Här hittar du alla former. Blixtar, hjärtan, stjärnor och molnen. Äntligen.

Och den här tapeten. Har varit kär i den sedan första gången jag såg den. Det är nog mycket för färgen och växterna. Och själva sagokänslan. Lite sådär hemlig som om den vore full med gömda historier. Sådana där som man inte är alldeles säker på. Kanske är de verkliga när allt kommer omkring. Åtminstone när mörkret lägger sig mot kvällen. Woodlands från Sian Zeng är så mjuk och varm som en tapet kan bli. Precis sådana väggar man alltid vill ha runt omkring sig.

One Comment

Leave a Reply