AT WORK,  DAILY LIFE

FÖR MRS MIGHETTO

1amongtheclouds_landscape-1200

Photo : Sofia Jansson/Mokkasin for Mrs Mighetto

Vissa jobb kan kännas  som att bosätta sig i en sagobok. Det  är ju inte varje dag man säger, det hade ju varit hemskt härligt med egna moln, jag tror vi måste tillverka några fluffiga… Och det ena ger det andra. Sedan gör det ju inte saken sämre att hela plåtningen liksom hänger på fyra sötnosar, alldeles nytillkomna sådär. Idag for pressbilderna för Mrs Mighetto ut över världen och lagom till midnatt släpps den helt nya och ljuvliga kollektionen Among the clouds.  Självklart också på Mokkasin.com Som tidigare, i limiterad upplaga.

4amongtheclouds_portrait-1200

Oscar, Lily, Edit och Valter hör hemma i världen bland molnen.  Vi fick berättat för oss, att där finns en värld som vi inte alls har en aning om, en värld där allt sägs vara möjligt. Ni förstår att man blir lite pepp på sagan?

7oscarvalter_portrait-1200

Vi kände att de där figurerna är fulla med klokhet och  kärlek. Som gjorda för att sprida just det, över jordens alla hörn.

9lilyedit_portrait-1200

Som skyddsänglar som faktiskt besitter förmågan att fylla alla barnasinnen i hela vida världen med mjuka och varma tankar.  Och vi är alldeles säkra på att de även når de som tappat barnasinnet på vägen.

11edit_portrait-1200

 

Miss Edit

”…Edit kan inte prata, men det har aldrig varit något hinder för att kommunicera. Hon läser tankar och hittar vägar att samspråka. Hon är en trofast vän och konstnärligt verbal. Edit bevisar att olika är bra och att man kan allt. Bara man vill…”

14lily_portrait-1200

 

Miss Lily

”… Lily är vild och modig. Hon bemästrar det andra inte ens skulle drömma om och förmedlar en positiv bild om att allt är möjligt. Hon är inte rädd för något, men för den sakens skull inte mindre bra på varma kramar och att ödsla tonvis med kärlek… ”

17valter_portrait-1200

 

Mr Valter

”…Mr Valter har ett speciellt band till sin fågel. Den viskar honom sanningar och alternativ. Att man alltid har ett val. Det finns alltid minst två sätt att gå till väga. Att välja rätt eller att välja ännu bättre. Han visar världen att det går att göra skillnad…”

20oscar_portrait-1200

 

Mr Oscar

”.. Mr Oscar är en känslig kille. Han kan och vet saker de flesta vuxna inte ens känner till. Det är därför så många kommer till Oscar för råd och vägledning. Hans egenskaper att alltid leverera oanade slutsatser är mästerlig….”

 

 

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *