AT WORK

TÄVLA OM BOKPAKET – VÄRDE 2000 !

MX8A6631-41200Mycket av min inspiration finner jag i böcker och det känns fint att dela med sig av vad som inspirerar mig för stunden. Därför har Mokkasin startat en give away idag. Via Instagram. Tänkte att det kan vara härligt att vinna ett bokpaket, värt 2000 kr. Sedan är det bara sol och hängmatta som behövs. Så kan den lyckliga vinnaren ligga där och inspireras mest hela sommaren. Under en vecka kommer vi att posta vilka böcker som ingår i paketet. På instagram @sofiaatmokkasin och @mokkasinstories hittar du all info som behövs. Väldigt enkelt är det. En MokkasinInspirationsGiveAway.

Först ut är Brooklyn Flowers . En av mina favoritplatser ju plus en av New Yorks grymma florister Ingrid Carozzi Redan i första stycket drömmer jag mig till Tin Can Studio i Red Hook… Och så kommer lite råd och favorittips. Och tekniker. Hur gör man för att få till den där blomsterlådan till exempel eller kransen. Eller hur ser det helt vilt ut trots att det är uppstyrt i hemlighet. Själv stirrar jag mig blind på själva blomstersorterna. Och drömmer om vad vår trädgård ska fyllas med. Ja, drömmer. Det är så jag använder böcker mest. Försätter mig i en slags dröm som känns högst verklig så länge man är kvar mellan pärmarna…

Lycka till!

Tävlingenen avslutas den 29 maj. Vinsten är ett bokpaket på 7 böcker till ett värde av 2000 kr. På instgram @sofiaatmokkasin och @mokkasinstories hittar du all information för att delta. 

 

3 Comments

Leave a Reply