PUBLICATIONS ABOUT OUR HOME

if stilsäkert – hemma hos mig!

Fullskarmsinfangning 2015-04-17 1922261200Jag erkänner att jag var hemskt nervös den där tisdagen.  Och hade det inte varit för det supersnälla teamet från Perfect Day med rara Ameila Widell i spetsen, numera också kära bloggkollega här på Lovely Life, så hade jag nog sprungit till skogs, typ. Fast vi hade väldigt kul så tur att jag inte gjorde det. Så kära bloggläsare här har ni nu mig, pratandes och svamlandes och hemma i vårt hus. Och jag erkänner för Petra från IF Skadeförsäkring vad noll koll vi har… Skrattretande på riktigt.Nere i Mokkasin-lagret håller jag på att sätta hjärtat i halsgropen och be mig inte utveckla svaret – jag har ju inte hunnit… Men efter detta har jag full koll vad som gäller i försäkringsväg. Superbra info för er med hus, trädgård och eget företag.

Ni hittar alla program under IF Stilsäkert här! Och även en intervju med mig här. 

Och filmen här då. Please be kind, blinkblink!

18 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *