INSPIRATION - INTERIOR,  PUBLICATIONS ABOUT OUR HOME

en juni-dag.

 
 
All pictures: Jonas Gustavsson
 
 
Någon dag innan vi for till Paris var Sköna Moa och bästa Jonas  här. Vi fotade ett reportage härhemma och tog byline-bild till min sida i Family Living, huga det där är inte min favoritsyssla direkt…. Men annars gick ju det hela galant! 
 
 
Ungarnas pysselskåp, det hemmagjorda.  
 
 
Det ser så tomt ut här, vårt jobbskåp. Förstår inte vad som hände…
 
 
Det var meningen att jag skulle sitta där och låtsatsjobba. Men jag fick känna mig brädad av en bättre och snyggare.
 
 
Ja just det! Snart i en affär nära dig. Bästa mikrofonen ever! Byebye värsta plastskräpet som håller för typ en sång. Eller knappt en hel sång. Mer om det en annan dag.
 
 

Liv´s rum.  William Morris tapet Golden Lily i en färgsättning som bara gjordes under 60-talet. Därför är denna tapet typ omöjlig att få fatt på i denna färg. Hos Helena där jag köpte den tömdes lagret fort från fjärran.

Han var mutad här. Det syns nästan… på leendet och fridfullheten.

 
Liv´s mönstersäng gick raka vägen till Viggo´s rum för några veckor sedan.

När jag ser den här bilden tänker jag att jag kanske borde leta fram renoveringsbilder. Skulle ni vilja se det? Trots suddighet och noll tjusighet. Som här var det egentligen en garderob plus ett skafferi och det största järnelement jag någonsin sett hamnade liksom i mitten när vi rivit väggarna. Och så var det terracotta-klinkers.

Viggo med finaste tapeten O´hoy.  Ni vet att den finns i miniformat också, jämförselsevis, som print. På något vis får den mig att tänka på den här.  
 

Och ja, hejhej….

No Comments

 • Kamomilla

  Bästa du, hittade din blogg ( fattar inte varför jag missat den fast jag läst bloggar typ hur länge som helst) men vill bara lämna en hälsning och erkänna en sak. Jag är kär. Kär i ert hem, i dina bilder, din värld.. Har lusläst och njutit. Dina bilder är så fina!
  Tack för att du delar detta med oss läsare!

 • Den där Victoria

  Alltid lika underbart att få titta in i erat härliga hus! Det är som en dröm för både stora och små.

  Jag ser gärna före och efter bilder, sådana är alltid lika inspirerande.

 • Anonym

  Din känsla för inredning är fenomenal! Blir så vansinnigt inspirerad och tänker att jag måste kapsla in känslan så att jag kan korka upp igen den vackra dag min lilla familj och jag äntligen kan flytta ifrån vår urtråkiga hyrestrea och in i ett eget ägt boende där vi får välja själva. Jag ser jättegärna före-bilder och renoveringsbilder. Undrar så hur du/ni har tänkt vad gäller val av material och skulle gärna vilja veta hemligheten bakom hur du får till denna spännande och lekfulla men ändå harmoniska blandning av mönster och färger.

  Mvh
  Linda

 • Jenny - Hemtrender

  Hej Sofia, vilka fina foton. Som alltid hos dig!
  Ville bara säga tack för igår, var himla roligt att träffa dig "live" och hoppas resan hem gick bra sen 🙂
  Ha en fortsatt fin vecka,
  Kramkram

 • Anna

  Hej Sofia!
  Återigen: Tack för en underbar blogg! Jag hittade hit av en slump (men kanske inte en slump ändå, kanske meningen…? 😉 ) när jag googlade bröllopsinspirationsbilder. Du är en stor inspirationskälla – alla fantastiska bilder, berättelser och tankar du delar med dig av. Jag blir varm och glad i hjärtat! Kram, Anna

 • Martina

  jamen ja!! gärna före/efter-bilder. Det lyfter alla oss som befinner sig i tröstlös renoveringsbonanza 😉 Att det kan bli så himla fint efteråt…om man bara orkar ta sig igenom!
  som alltid är det ju världsfint hos dig!
  Ha en fin dag!

 • Lisa

  Åh det är så vackert att jag drömmer mig iväg in i en fantasivärld! Skulle vara så underbart och förmodligen superinspirerande att få se renoveringsbilder. Hurra!! Tack för allt du delar med dig <3 Lisa

 • MOKKASIN

  Tack snälla , Linda! Vad glad jag blir för det du skriver! Och hjälp vad ska jag svara! Det är en sådan salig blanding i det här hemmet så du anar inte, tycker ju egentligen inte vi har någon stil över huvudtaget. Vi väljer alltid det som känns bäst i magen och så blir det mest bara en salig blandning av det mesta. Men kanske är det just det som är "hemlisen" att alltid välja det man verkligen gillar och går på sin egen magkänsla för då blir hemmet precis den man är och då gillar men – automatiskt liksom! Så följ ditt hjärta – det blir bäst då! Kram!!

 • Malin

  Så himla fint, allt! Älskar att barnen har tillgång till en massa pyssel, de är säkert enormt kreativa! 🙂 Det vita skåpet i Livs rum, är det möjligtvis något som finns att få tag på tro? Förvaring är det stora problemet hemma hos oss.. Oavsett hur många skåp vi köper, men ett till får nog plats 😉

 • Linnea Carlsson

  Ja, skulle jättegärna se renoveringsbilder. Jag undrar om hängarna i hallen, varifrån kommer dem? Alltså de som galgarna hänger i. Tack på förhand och för en så himla fin blogg. Älskar dina bilder och ditt sätt att berätta på. /Linnea

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *