DAILY LIFE

jag skrev en krönika.

Det var precis vad jag gjorde för några veckor sedan till tidningen Succé som du kan läsa här , med krönikan alldeles i början. Den handlade just om den där sköna och åtråvärda. Sommaren. Och de där dagarna vi kallar semester.  
I samma tidning kan ni dessutom läsa om bästa Helena som driver en av mina absolut bästa vintage-affärer i Katrineholm. Hon som jag skrivit om här , här och här. Och dessutom handlar vackraste tyger av.  På sidan 7 finns dessutom en artikel om vackraste huset i Katrineholm som är vårt allra närmsta grannhus.  Nu är det minsann till salu, kanske någon är sugen på att bli vår granne? 

Och sen lite lokala tips om ni ända har vägarna förbi. Och kollar hus kanske. I så fall kan ni alltid få en kaffe under äppelträden. 

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *