PUBLICATIONS ABOUT OUR HOME

who is Mokkasin?

Just nu kan ni läsa en intervju med mig i Trendenser´s tjusiga iPadmagasin. Det är ju såklart en ära att få finnas med och snyggt såhär på omslaget, tack Frida!
 
Själv måste jag låna till mig en iPad för att komma åt läsningen så det hela känns hemligt värre just nu men läs gärna åt mig så länge. Du laddar ner tidningen från iTunes och AppStore via den här länken.
 
All you foreign readers who have grown tired of reading my Mokkasin blog with Google translate (you find the translator in the right column). Now you can read a interview with me, in English! In Trendenser´s iPad magazine.  You can download the magazine via iTunes and App Store via this link.

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *