PUBLICATIONS ABOUT OUR HOME

fint besök.

Rapport från ett inte så särskilt stylish vardagsrum. Fast ett väldigt kul. Med Moa och Jonas från Family Living. Här har det plåtats många bilder för en sak till augusti. Eller två saker!
 
Och nu känner jag att en semester hade suttit som en smäck. Men det är liksom inte att räkna med förren söndag morgon klockan fyra ungefär. För innan dess har jag lite att göra och det var allt värst vad det hopade det sig. Men snart, så snart så, sitter jag vid ett litet bord i Paris och smuttar rosé…

No Comments

 • lilla.u

  och ungefär samtidigt som du sitter vid ett bord i paris och smuttar rosé – då sitter jag i NY och smuttar på en … ja, en cosmopolitan kanske ;))
  Åh, vi åker på en galet trevlig resa på söndag.
  Min man han kan han.

  NJUT och koppla av och upplev massor.
  KRAM du fina fina Sofia,
  Ulrika / little.u

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *