DAILY LIFE

hjärta-prints.

För ett par veckor sedan kom ett paket med alla nyheter från L´Affiche Moderne.  Och jag blev kär. Helt rakt av faktiskt. Så himlens vackra. Hela bunten.

Packade med omsorg, precis såsom jag är svag för. Och när print håller hög kvalitet, både i tryck och papper, då blir jag extra lycklig. Varje poster har ett äkthetsintyg. Där kan man läsa att printet  är gjort exklusivt för L´Affiche Moderne, formgivare, titel och att det inte finns så värst många av varje print, bara 300 ex. Och det kan ju tyckas tråkigt på ena viset men väldigt speciellt på det andra viset.

Och motiven. Helt enkelt fantastiska. Nu hade jag ju valt mina favoriter så det var ju inte så oväntat att jag tyckte så. Men ändå, verkligheten överträffade bilderna. Färgerna var perfekta och detaljerna var utsökta. Och det jag älskade mest var att alla var så fina tillsammans, att kombinera ihop. Och hade det inte varit för att alla tog slut jättesnabbt så hade jag med nöje visat mina favoritkombinationer.

Nu är i alla fall en ny order lagd. Alla kommer tyvärr inte in igen men de allra flesta kommer inom de närmsta veckorna. Så snart jag fått en bekräftlese på vilka som kan skickas så lägger jag in dem för förbokning.

Prints från  L´Affiche Moderne fick sådana här inslagningar.

Med stjärnor från Paris. Såklart.
 

No Comments

Leave a Reply