DAILY LIFE

softblogging.

Jag kände att jag behövde lägga mig till med en ny kategori. En latmaskkategori. Ni vet en sådän man tar till när man verkligen överväger att blogga överhuvudtaget. När orden är som bortblåsta och sinnet tomt. När man egentligen inte ens vet vad man ska plåta så man bara tar något, hipp som happ liksom. Och när man i själva verket egentligen borde man dra något gammalt över sig. Men om man nu ändå inte känner för det så kan man ta till denna – softblogging. Då får jag liksom lov att slänga in några bilder utan rim och reson. För det har jag bestämt alldeles av mig själv. Det är ju det fina med att ha en egen blogg. Och kommer det inte ett enda futtigt ord så är man nöjd och glad ändå och behöver inte skämmas för det. I annat fall kan man göra så här:

 

1-2. Barnens julstrumpepresenter. Som de alldeles hade glömt bort att vi köpte i Paris. Härifrån.
3. Min darling till låneklocka från min mamma. Och tre andra älskliga saker som en osedvanlig vacker present från Fide Fajans, ett armband från Lite Kalabalik och ett annat från  Ettika.
4. Ett upprepad virkat körsbärsarmband.
5. Yttersidorna på Smeg-kylskåp är magnetiska. Och det är tydligen bra mycket bättre än att framsidan är det. För första gången i min kylskåphistoria har vänstra sidan blivit anslagstavla. Av viktigheter.


Så var det med det.

No Comments

Leave a Reply