GATHERINGS - WEDDING

alla kalas ska ha en rödamattanplåtning.

 
 

Eftersom det blev en vargavinter igen så kände för lite skön terapi och grottade ner mig i lite somriga bilder. Och i samma slag bestämde jag mig för att fortsätta fylla på min bröllopskategori här i bloggen. Så trots att jag saknar ett bröllop att planera, typiskt nog, så kör jag lite bakvänt. Festtips behöver man ju i alla lägen.
 
Så detta är faktiskt ett hett tips som jag tycker alla fester borde ta. Nästan som en order, gör´t bara. Lite åt röda mattan som vid de allra flottaste tillställningarna. Fast man ju skippa mattan, om man känner så. Bestäm med festfotografen att samla alla för personliga foton på gästerna. Välj en plats och precis när folket kommer så får de helt enkelt sätta sig en minut just där för plåtning. Ingen glömd på detta sätt och det är fantastiskt härligt såhär i efterhand. Och tänk om femtio år eller nåt. Och just nu slog det mig att självklart skulle vi ju även ha tagit en megagruppbild. Varför gjorde vi inte det… Det var ju smart att jag kom på det precis nu i denna skrivande stund. Men såklart! Och här och nu, lovar jag mig en sak, hädanefter ska samtliga kalas och festliga möten förevigas i gruppbilder. Sådana där uppstyltade, sådär som det såg ut förr i tiden fast med självutlösare. Å så härliga bilder det ska bli framöver. 2013, gruppbildernas år! Tur att man kan inspirera sig själv…
 
 
 

No Comments

 • lilla.u

  Hahaha. Älskard et här.

  Vi gjorde faktiskt det på vårt bröllop. Sedan framkallade vi varje foto i 2 kopior för att sätta in en bild i gästboken på respektive sida som gästerna hade skrivit. Sedan skickade vi med den andra kopian till gästerna, i deras tack-kort. Och du ska veta vad alla uppskattat att få detta kort på sig själva – festklädda, glada och som par. Nästan alla våra vänner har detta kort stående någonstans hemma hos sig. Det är ju så ovanligt att man tar bilder på sig själv när man går på fest.

  Mer kort åt folket alltså.

  Kram och ha en din dag.
  Ulrika

 • Ninette

  Vi hade en polaroidkamera i användning på vårt bröllop, och en som genast klistrade in bilderna i gästboken – sen fick var och en skriva en hälsning vid sin bild. Det är jag verkligen jätteglad över, för annars hade vi knappast fått alla på bild.

  Bra idé att göra det på andra fester också!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *