INSPIRATION - INTERIOR,  KIDS

det enda stället där ljuset nådde in.

Egentligen tänkte jag foto hela den här tavelväggen. För den fortsätter på andra sidan dubbeldörrarna också. Men det förbaskade ljuset just nu är inte att leka med, skymningstimme redan klockan tre och sen går den snabbt till nattsvart.
 
Men jag gillar att tavlorna går lite omlott med möblerna och meningen är det ska fortsätta så. Och sen har mina favoritsvampar kommit in i affären igen. Eller den stora har aldrig var där tidigare men nu är den det och den är så jädra megamysig bara.


 
För övrigt hittade vi en dockteater bakom soffan häromdagen.  Den satt fastkilad där bakom i hemlighet. Märktes bara när vi skulle dammsuga. Ännu en egen värld som vi inte hade en aning om. Skapad av grillpinnar och washi-tejp. Och det var hus, fängelse och bussar.  Och pratbubblor och en trollkarl. Och det bästa var att man kunde läsa på baksidan om vad de hette. Och det var Cissi Cigarett (!) och Bosse Badkar och Lasse Luftballong. Frågade just vad den förställningen handlade om. Men det var mest lite olika, från dag till dag…

No Comments

Leave a Reply