DAILY LIFE

tävla, tävla nu! Hos lilla U!

Minns ni det där finaste smycket från grymma little.U? Det glömmer man inte i första taget, typ aldrig. Och nu måste jag i allra sista självande timmarna tipsa om att det är en himla härlig tävling på gång.  En sådan där man vill vinna…

TVÅ STYCKEN ”Jag hjärtar”-armband är vinsten. Ett till dig själv och ett till någon annan. Så himla fint! Och såklart är tävlingen lätt, som en simpel plätt. Du är med om du lämnar kommentaren här om vem du vill ge det andra armbandet. Och om du vill ha tre lotter gör du enligt följande:

3. Gör ett inlägg på din egen blogg eller instagram om tävlingen.

 
Men skynda, skynda. Vid midnatt är hela alltet över!

No Comments

 • Rimpsukaisa

  Jag skulle ge det andra armbandet till min bästa vän som ska ha sin först barn.Jag har en söt liten klänning för babyn men ingenting till min vän ännu.Så jag ska tävla med!

 • Anonym

  Hej Sofia !

  Vilken fin tävling 🙂

  Jag skulle ge min lilla dotter Tove, snart 2 år det andra hjärtat. Älskar henne såå mycket att det ibland känns som mitt hjärta svämmar över. Lite Hollywood varning på detta kanske, men jag kör på 🙂

  Har inte facebook och ingen blogg heller,så chansen att vinna är väl inte så stor.

  Tack också för din superfina blogg och affär.

  Hälsningar från Maria i Umeå

 • Anonym

  Hej Sofia !

  Vilken fin tävling 🙂

  Jag skulle ge min lilla dotter Tove, snart 2 år det andra hjärtat. Älskar henne såå mycket att det ibland känns som mitt hjärta svämmar över. Lite Hollywood varning på detta kanske, men jag kör på 🙂

  Har inte facebook och ingen blogg heller,så chansen att vinna är väl inte så stor.

  Tack också för din superfina blogg och affär.

  Hälsningar från Maria i Umeå

 • melany

  Oh my god it's amazing ! If I win these beautiful hearts I give one to my best friend. I know since I was 3, and we've crossed the life together, studies, first love, heartbreaks, first job, big love, first child…the Life. She's the One !

  And I like Little.u facebook's 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *