DAILY LIFE

vem bryr sig om det inte är på riktigt när det är alldeles magiskt.

 

 
 
 
 
Det är såklart att det inte är helt på riktigt trots att man gärna vill inbilla sig att det är precis  såhär det ser ut.. Men faktiskt är det flera hundra lager bilder från vår verkliga värld som har blivit dessa magiska micro-planeter. Eller micro i planet-mått mätt men egentligen stora 2×2 meters fotografier. När  konstnären och scenografen Catherine Nelson jobbade med scenografin till filmerna Moulin Rouge och 300 lärde hon sig tekniken för att skapa dessa helt sagolika bilder. Och tack för det. Och heja den fantastiska fantasin, hur skulle världen se ut utan den?
 
Utställningen visas just nu världen över på olika gallerier.

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *