DIY,  GATHERINGS - PARTY

bjudning bland honeycombs.

 
 

 
Ett trick när söndagsmorgonen är plaskvåt och molnmörk är att dagen innan ha fyllt verandan med honeycombs. Det blir gladare på så vis.


 
Liv hade som sagt en liten bjudning igår kväll. Första planen var pool-party men i denna hysteriska regn-sommar måste man ha två planer.
 
Två bra.
 
Fast som i ett trollslag sken det upp och Liv tillverkade i all hast pris-kronor för det vinnande laget i pool-stafetterna. Vi blev lite överförtjusta i detta metalliknande papper som gick att böja hur som haver. Som tunn plåt fast ändå inte.
 
 

Och alla kuddarna åkte ut i jättesoffan. Perfekt poolhäng med mustachedrink, fruktspett och tävlingar. Sen försvann solen och himlen öppnade sig för tusende gången den här sommaren.
 
 
Då blev det inflytt till honeycombsen och hemmagjord pizza. Och plan nummer två.

 

Liv hade redan innan bestämt att vid regn skulle det pysslas. Och som överraskning hade jag dammat av mina gamla smyckes-tänger och inhandlat en massa plock för att göra egna armband. Jag hade innan funderat ut formen på två armband. Jag tänkte att de skulle vara lätta att göra men att de ändå skulle lära sig att använda tängerna. Och dessutom att armbanden inte skulle se ut som alla andra de redan har. 
 
 
Vilket visade vara sig alldeles nytt även för en rutinerad pysselskara som denna. Och fantastiskt kul.
 
Och dessutom lite sådär lyckligt som det gärna blir när man gör sin egna grej. Ser ni de små bjällrorna? Min och Liv´s nya favoritgrej. Vi kan liksom inte riktigt få nog av dem. Och det lilla mjuka ljudet…


Och ni som har undrat om Honeycombs. Snart finner ni dem på Little Cute Mokkasin. Förmodligen redan i veckan som kommer. De kommer säljas i fyrapack och blandade färger, i storlekarna 20,18,16 och 14 cm. Strax kommer dessutom mini-Honeycombs som ju blir tjusiga ihopsatta till girlanger. Lycka, en regnig söndagsmorgon, som sagt.
 

No Comments

Leave a Reply