DIY,  INSPIRATION - DAILY LIFE

tisdagstema om adventspynt.

Jag är inte i fas. För adventspynt som är dagens tema på Fabriken. En av anledningarna är dessa pappersbollar som måste bli färdiga snart. Från fint tips här så hade jag Mokkasins julskylt klar för mig. Ganska så skönt göra när snöstormen viner utanför. Lite meditativt sådär.
Och jag erkänner det här är fusk. Stjärnan hängdes bara upp för fotot skull. Jag har inte fått upp en endaste liten adventsgrej ännu. Men jag tänkte tipsa om en ganska så fin sak. Sladdar i all ära men på pappersstjärnor känns de sådär om man nu inte har bytt ut dem till snyggsladdar. Så jag brukar använda ganska breda, kraftiga bomullsband för att dölja sladden. Så nu gillar jag våra stjärnor mycket mera. Till och med som släckta. De är nästan finast då.

Det blir ju finast om bandet slutar där fönstret tar slut. Och där fäster man liksom sladden med en stor nål. Nu hittade jag inte sladdarna i all hast (ifall någon synar noga) men det ser likadant ut när de är där, syns inte ett spår.

Nu måste krassliga Nomi och jag ut i snöstormen. Vi hade hellre stannat inne med pappersbollarna…

No Comments

  • Elsa på Hälsö

    Men Sofia!!!
    Du har löst mitt dilemma!! Som jag har irriterat mig på detta! Och som jag har önskat att jag hade tid att byta alla plastsladdar till fina tvinnade textilsladdar från Gysinge eller Byggfabriken. Aldrig orkat och sedan haft dåligt samvete mot mig själv för att jag inte gjort det sådär überambitiöst som jag gärna vill att det ska vara men sällan hinner.

    T A C K ! Din blogg och affär är en liten guldgruva, det ska du veta.

    Kram,

Leave a Reply