INSPIRATION - DAILY LIFE

Åhhh, för alla fina tidningar på nätetIngen är gladare än jag åt alla nättidningar som finns. Det är perfekt. Spelar liksom ingen roll om jag befinner mig i en liten småstad någonstans väldans långt bort från Australien (eller något annat land). Skönt ibland. När resten av världen känns långt borta. Tredje numret av Papier Mache är som alltid himla sött. Klicka här och läs!


Sverige och Norge syns även i Australien. Minirodini poppar upp på flera ställen och den lilla söta Lou Lou Eskimo finns med. Det är Agathe i Norge som tecknar den underbara lilla varelsen, kolla in hennes blogg som jag brukar läsa. Finfint.

Och en intervju med duktiga Darling Clementine som jag hoppas vi får se på Mokkasin snart.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *