FASHION

Brands 3


Freoli. Ännu ett danskt märke på Mokkasin. Vi gillar danska kläder, så är det bara. Freoli är ett välkänt märke i Danmark där det har funnits i massor av år. Ni har fått några fina smakprov ur höstens kollektion men inte så många plagg har det varit. Det är typiskt danskt igen med en skön mix av färger och mönster. Tonvikt på finfina detaljer som klädda knappar, insydda veck och broderier. Kjolar och klänningar med flera lager tyg.

För alla er som har undrat om julkollektionen från Freoli. Nu finns den hemma på Mokkasin och kors i taket, klänningarna har priser också! Däremot så har vi inte hunnit hängt upp allt men fråga oss, vi visar så gärna! Kläderna är bedårande och passar för vinterns alla kalas! Och för resten av årets dagar med för den delen!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *