INSPIRATION - CHRISTMAS,  TIP ABOUT GIFTS

Edholm Ullenius

På Mokkasin är vi väldigt förtjusta i det som Sissi Edholm och Lisa Ullenius tar sig för. Det är ju ingen nyhet i och för sig. Deras läsa och räkna tavlor har fortfarande hedersplats i butiken. De stora tavlorna passar utmärkt i ett barnrum. De enkla formspråket och de starka färgerna inbjuder verkligen barnen till att studera de där krumelurerna som kallas bokstäver. Och många fina prickar att räkna innan man somnar…

Psst! Trycken passar perfekt i Ikeas ramar.


Först var det Isig, sen var det Kallt. Och i år heter Ikeas julserie Snöa. Av Edholm Ullenius.
Och för Unicefs julbutik ännu ett fint tryck Hjärtats träd.

Samma tjejer har gjort en alldeles prima liten ABC-bok. Som passar lika bra till de allra minsta som till större barn. Det är någonting med färgerna och formspråket som gör att till och med en liten tvååring känner sig redo för bokstavsträning ;-). Till skillnad från många andra bokstavsböcker är här avskalat och rent med en stor versal i starka färger, en på varje sida. De fina små figurerna och den finurliga texten är en trevlig bonus. Finns på Mokkasin.


Bilder lånade från Edholm Ullenius, Ikea pressbild, Unicef.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *