FOR THE MONDAY COFFEE

For the monday coffee.


Att Johanna Bradford säljer sin lägenhet på bästa adress i Göteborg har nog ingen missat. Det fina med att Johanna och familj beger sig på nya äventyr då och då, är ju att alla andra som är i flyttarsvängen får chansen att slå till på något vackert redan från start. Allt om lägenheten och världens maxade inspo i bilder hittar ni här hos Alvhem.

Gillar verkligen den här lösningen av barnrum. Snacka om eget universum. Hemmet finns i Köpenhamn och här hittar man hela hemmet.

Vi bor ju inte ett hus som kräver kreativa lösningar i rum. Rummen är ju liksom där de är redan och får såklart förbli. men jag kan ändå gå igång på det här med att se utanför boxen. På så vis kan varenda yta med tak skapa ett hem. Smart och vackert i Amsterdam.

Avslutningsvis bestämde jag mig för en sak när jag såg den här bilden från FGL store. Att Nomi står där på golvet känns så ärofullt och extra fint. Och nu tänker jag inte vrida och vända på tankarna kring att få upp prints i min lilla affär. Innan veckan är slut ska de vara där. Basta.

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

One Comment

  • Malin

    Så fina tips, älskar barnrummet!
    Jag är också så himla sugen på det här med prints, att trycka upp några av mina målningar och försöka sälja. Men det känns som så många beslut som fattas längs vägen att jag hela tiden tvekar, borde bara skärpa till mig!

Leave a Reply