OUR WEEKEND DIARY

Our weekend diary.

Min helg började med ett enda långt och mycket fint race inför den andra gatufesten här i stan. Ni kommer såklart få ett helt inlägg från den men vi tar ett par snabba. Ayath från North Dakota var på besök i Katrineholm hos sin syster och hjälpte oss från tidig morgon tills midnatt. Alltså ingen av oss andra kände varken Ayath eller hennes syster. Hon dök liksom bara upp på förra festen och tänkte att oj, hur himla fin fest! Får jag hjälpa er vid nästa?! Såklart att hon fick! Hur härligt möte?! Måste hinna träffa henne igen innan hon far tillbaka. Vi tyckte så mycket samma saker, från allt om hur jobbigt det är med solgassiga dagar till hur vi älskar när varenda rum får vara sin egen unika värld.

Alltså. Om första festen var fin och superlyckad så var den andra festen HELT fantastisk!! Vet ni hur många som dansade järnet innan kvällen var slut! Jag är så in i vassen glad att varit inblandad i detta, på något vis känns det som det aldrig tidigare hänt något liknande här i vår stad. Jag hoppas att detta bara är början! Kristo tyckte jag och Jenny (en av initiativtagarna) liksom var som självlysande under kvällen. Bara för vi var så himla glada att allt blivit så bra.

 

När man får höra om en blomsteräng på sensommaren gör man ju allt för att dra med någon dit. Man vill ju liksom inte gå miste på hela alltet. Liv var noll sugen på det hela. När jag dessutom drog på henne ett par sjuttisklänningar och ett par jeans, som grämer mig i det högsta att jag inte kommer i, så trodde hon att jag blivit typ galen. Hon kunde inte förstå varför i hela friden jag inte kunde välja lite snyggare kläder och varför hon skulle ha mina skor? ”Mina ben blir ju sjukt långa, de ser ju en mil långa ut!!!!” Jag tyckte ju såklart att hon var helt amazing i samtliga outfits men det krävdes en lång envis förhandling…

Hittade en bild från förra helgen. Det här måste väl vara höjden av mys! När jag öppnade dörrarna och hittade fötterna på rad såhär, så tänkte jag att det måste vara därför vi nästan alltid säger ja till att sova över.

Just förra helgen råkade det bli allt som allt åtta barn. Lätt hänt när man har fyra egna.

Hämtade ut ett par prints av en bild från förra helgen. Det är så fantastiskt smickrande alla ni som hör av er om att köpa mina bilder. Och jag vet att jag är en katastrof att få till den där printshopen. Har lovat att ta mig rejält i kragen. Allt är egentligen klart för säljstart men jag ska bara sno till mig lite tid för det allra sista fixet. Men tack snälla ni som frågar, det gör mig pepp, glad och stolt! Att ni gillar!

Vi fick en varsin present, jag, Liv och Nomi. snällt, Ulrika! Såklart ska ni få se innehållet.

Jag förberedde ett samarbete och frågade Kristo om hjälp med matstylingen. Åhh tumblr, sade barna.

Någon som undrar hur det gick med Liv och blomsterängen? Jo men vi förhandlade litegrann, åkte till stallet och hämtade Nomi, åkte för att köpa godis, försökte dra upp en bil som kört över kanten på Ica, lämnade Nomi och lördagsgodiset där för hon ville inte missa när brandbilen fick komma till draghjälp istället. Men sen så. Fast då började det såklart att regna.

Sedan hängde vi under träden och Liv hoppades att inte en enda kotte skulle dyka upp.

Men skam den som ger sig. Kolla ängen och Liv här, vetja! Väldigt härligt tillslut : )

Nu ska jag packa för en färd till Dalarna imorgon! Inte varje dag minsann. lj mig på stories, tänker att det blir så mysigt!

 

2 Comments

Leave a Reply