INSPIRATION - CHRISTMAS

Innan veckan är slut säger jag hej julfeeling.

 

mokkasin-christmas-inspo-3

Vilken start på december det blev. För visst är det fortfarande start? Jag som har gått och tänkt att det var då värst vad jag ska finlata mig genom december nu när jag inte har några paket att packa. Fast jag ju egentligen vet med mig att inga deadlines i det här huset görs tre veckor i förväg. Fast igår gjorde jag nästan det eller i alla fall 5 dagar i förväg. Helt ovetandes då jag tänkte att jisses vad de brinner i knutarna nu och då och hetsade upp mig för att hinna så insåg jag igår vid elvataget på kvällen, att oj det var ju inte förrän den tolfte. Skön känsla när det alldeles plötsligt händer.

Hursomhelst så tänker jag mig att köpa lite julrosor för att de är så himlens vackra. Och kanske några tazetter.

mokkasin-christmas-inspo-2

Jag längtar på riktigt till Ändebols Gårds julmarknad. I helgen är det dags och sedan den 17-18 december. Kolla in förra året här. Den där ljuskronan alltså.

mokkasin-christmas-inspo-4

Påtal om ljuskronor.  Förra året tog jag en liten och stor, på olika höjder. Den stora klädde jag i allt grönt jag kunde hitta. Tänkte mest att den fick vara helt vild. Den lilla mycket enklare och bara samma gröna kvistar. Den lilla är från loppis och den stora har jag haft säkert i femton år eller något. Den är så himla väl använd och har bytt skepnad väldigt många gånger. Den finns fortfarande i produktion och hittas bla här. Jag gillar att ljusen sitter högt på så vis kan du klä den kraftigt och sedan har jag bytt ut metallhängena till band istället, tycker det är finare men också ett säter att kunna anpassa höjden. Sedan är den ju väldigt stor, över 60 cm, och det är vackert.

nomi

Nomis stjärnhimmel hängde kvar hela året.

nomisve

De där kransarna flyttade runt hela december. Jag gjorde en till min syster, klädd i buxbom. Häromdagen såg jag att hon låtit den hänga och torka, den var exakt som guld nu. Fint.

 

mokkasin-numeronov-2

Och snön då. Det räcker såhär.

 

9 Comments

Leave a Reply