OUR WEEKEND DIARY

Kalas.

mokkasin-november-1

Födelsedagshelger är alltid de mjukaste. Vår Viggo har fyllt 12 och vi har kalasat mest hela helgen.

mokkasin-november-1-2

På två köpetårtor och två önskemiddagar. Och fredagsbio med Fantastiska Vidundersom dessutom var fantastiskt härlig. Egna världar och fantasi bortom all verklighet ligger mig ju alltid varmt om hjärtat. Högsta betyg från hela familjen.

mokkasin-november-1

Den natten Viggo föddes föll det drivor av snö, fast jag märkte inte en endaste liten flinga förrän morgonen efter,  men nu var det mest novembermysigt. Vi eftermiddagsfikade med morfar och mormor som hade planer för kvällen. Jag hade otroligt nog lyckats svängt ihop både kanelbullar, kolakakor och nöttoppar precis innan de kom. Eller en timme efter de kommit kanske man ska säga om sanningen ska fram. Det var ju liksom inte särskilt klart i vanlig ordning.

mokkasin-november-3

Sedan satte vi i alla iläggsskivor, i vårt bort som kan gå från klaffbord till fyra meter, och åt middag med kusiner och deras mammor och pappor.

mokkasin-november-4

Framåt natten var alla samlade igen och jag hade bestämt mig  för att vi absolut skulle sitta i vårt rum med soffor och fåtöljer. Mest bara för att det är något av de rum vi sitter minst i. Slöseri på rummet kan man tycka. Dessutom har vi vinylspelaren där och det är ju höjden av mysighet. Så sagt och gjort, tvingade jag alla dit. Bra tvång kan man tycka. Imorgon ska jag hänga upp den här utestjärnan utanför fönstret ni ser där. Tänker att rummet blir extramysigt då.

 

Leave a Reply