AT WORK,  DIY

Hej mitt vinterland – senaste family Living.

mokkasin-diy-1

En av de absolut somrigaste dagarna så lekte jag och Nomi vinterland. När jag tittar tillbaka på den dagen  så längtar jag tillbaka till huset. Tänker att nu är det fullt med höstlöv nu, som susat in genom de trasiga fönstrena. Och klänningen, från Marmar´s finaste kollektion genom tiderna. 

Men vinterland var det. För Family Living´s aktuella nummer som finns ute på hyllorna nu. Med snygga Elsa på omslaget.  6 sidor DIY närmare bestämt.

mokkasin-diy-1-2

Simply beauty. Alltid bäst. Men visst sitter det ändå något skönt över det. I tidningen tipsar jag om hur regndroppar ger solkatter, snöklädda granar, bergstoppar och kulisshållare.

mokkasin-diy-1-2

Snöstjärnor är magiskt. Jag tror alla minns de där gångerna när man som liten unge, förvånat vecklade ut pappret och den mest magiska sagolika kristall uppenbarade sig. Faktiskt kan jag bli lika förvånad än idag. Hur är det möjligt liksom.

mokkasin-diy-1

När kjolen är en fest i sig! Nomi intygar att i snurrbetyget är på topp i denna kjol.

mokkasin-diy-1-3

I tidningen får du beskrivningen på det enklaste du kan sy i kjolväg. Och kanske den mest magiska också. Den här kjolen har hängt i vårt arbetsrum sedan i somras och jag lovar att ingen har passerat utan att tänka att det var värst vilken extra härlig kjol. Jag tipsar också om hur du gör dina egna tofsar. Så enkelt så att man kan bli minst sagt besatt, som när vi gjorde rekvisita till Mrs Mighetto. Tänker ändå att det är en bra besatthet när allt kommer omkring.

One Comment

Leave a Reply