AT WORK,  DAILY LIFE

KUSTFOLK 2015

20151113-MX8A40891200

Nästa vecka såhär dags hänger jag och Linn i Varberg och förbereder oss för den helgens Kustfolk!
Det hela kommer att vara på Birger Svenssons väg 16E i Varberg, även kallat Brukstorget.

Vägg i vägg är LA: BRUKETs showroom, som har extraöppet dagar som dessa, och Röda Korset som har sin julmarknad samma helg. Restaurang Bruket kommer att fixa ätbart och Don´t Blink kommer att köra sin grej.

Och sedan är det en gäng grymma folk Lisa Burenius som gör så vackra tavlor så man önskedrömmer om alla. For Good Luck  är såklart på plats, vem annars liksom? Tant Johanna tänker inspirera bland blomster och kransar.
Kollijox som gör coolaste printsen. Superbegåvade Emma von Brömssen  . John’s Place är också på plats med spännande nyheter. Vackra butiken Le Kiosk kommer dit och Drömma-Lotta. Så himla härligt!

21-22 november alltså Kl 11-16 på Burkstorget Varberg

Och Mokkasin kommer med en massa nytt. Vi tänkte att vi siktar in oss på sådant som ni inte sett, en massa bra böcker och några av våra slutsålda favoriter, som vi lyckas få fatt i några extra att släppa på Kusfolk. Vad sägs om en ny stor hög av Frankie Daily Journal  och som verklig superlycka såhär inför jul har vår guldsmed Johanna skapat ett gäng av vår medaljong You´re my shining star.  Och idag blev det klart att vi får dit Teadventskalendern. Och jag fick perfekta provtryck på en miniprintsserie i begränsad upplaga. Plus att vi laddar upp med vackra band och urtjusigt inslagningspapper. Är det Kustfolk så är det, då ska allt bara vara härligt! Och är det jul snart så är det!

Leave a Reply