AT WORK

mokkasinstories

handelsgatan-1-2579667nyJag älskar att se hur saker från vår affär landar så fint hos andra. Vi väljer ju allt med hjärtat, för den ena eller den andras skull. Och därför blir man extra glad. Det är liksom inte en grej i mängden. Just nu syns saker från affären hos flera av mina kära bloggkollegor här på Lovely Life. Att Kristin är i hussäljarsvängen har säkert inte undgått någon. Såklart ligger ett magiskt vackert hemma-hos ute här på det personligaste hemmet i Varberg. Och direkt till mäklaren kommer ni härOch ja, Varberg alltså. Gärna för mig. Som min dotter uttryckte det då jag redigerade bilder från stranden där och surfhärligt  – Är det Thailand? Bättre tänker jag.

I Kristins hem hänger Blur girl  som också finns i grå.

handelsgatan-1-2649

Och Emily Martins ljuvliga prints

litendelavhemmet667Hos Nanna som gör så fint i sin nya lägenhet med en utsikt full av båtar syns både taklampan som ger magiskt sken och mönster och vårt print Let´s talk to the woods.  Det känns såklart extra fint att mitt print ska få hänga hos henne. DSC01553nyAmeilas söta dotter Luca har en av våra favoritdräkter .IMG_4424 (1)Och hos Ulrika dansar hennes tjejer i de vackraste bilderna Kollektionen från Girls On Tiptoes hittar ni på vår förstasida. Dräkterna är helt ljuvliga. Allt är liksom perfekt, från mönster, modell till kvalité.

Glöm inte bort att du alltid kan tagga din bild med inspiration och saker från från affär med #mokkasinstories och följa @mokkasinstories.  På så vis får vi alltid chansen att dela med oss av era bilder och samtidigt är ni med i vår ständiga utlottning som kommer upp när man minst anar. Förra veckan drog vi 3 Mokkasinstorysar som fick varsit Let´s talk to the woods – print.

Photos: 1-2 Krickelin , 3 Så fint jag vill, 4 Amelia Widell , 5 Seventeendoors

Leave a Reply