DAILY LIFE

”somewhere over the rainbow” by Lovisa Burfitt för Barncancerfonden.

 
 
 
September. Den första. Höstvindar med den där lagomsolen i ögonen. Men idag inleds också Barncancermånaden. I Sverige och på andra ställen på jorden sätter man under denna månad all fokus på barncancer, för att sprida viktig kunskap och förstås för att samla in pengar till forskningen. Världsviktigt.
I samband med detta släpper Barncancerfonden ett så otroligt fint samarbete med illustratören och konstnären Lovisa Burfitt, ni vet hon med Mademoiselle Oiseau bland mycket annat vackert.
 
Prinet heter ”Somewhere over the rainbow”, den är signerad och skapad bara för Barncancerfonden. Jag tycker motivet är så vackert. Min önskeutsikt kanhända. En regnbåge över takåsarna i Paris… Precis så en tavla ska se ut om den ska bringa hopp. Upplagan är begränsad till endast 150 ex och hela 900 kr går direkt till Barncancerfonden. Här köper du tavlan.
 
Barncancerfonden gör ett fantastiskt jobb. Man bekämpar barncancer genom forskning och ger stöd till drabbade familjer. För att hjälpa fler barn att bli friska behövs fler månadsgivare. Då blir du Barnsupporter och skänker 50 kronor i månaden. SMS:a barnsupporter till 79 200. Då dras 50 kr varje månad via din mobil. Närmare bestämt den 1:a varje månad, upptäckte jag precis när klickade iväg mitt sms. Smidigt och bara bra!
 
Nu ska jag ordna lite Parisutsikt här hemma .
Allt för en bra och väldigt viktig sak.  
Det vackra får man på köpet.
 
 

No Comments

Leave a Reply