DAILY LIFE

varsegod, fina paketpåsar!

När det kom silkespapper till affären så började allt egentligen med det här. Jag letade ju fina färger och kunde inte för mitt liv hitta. Och då jag insåg ju ganska snart att alla andra hade precis samma problem. Och fast det inte var meningen så fick de plats i affären tillsammans med de där ribbade banden jag inte kan sluta att vara kär i.  Och jag hade nog aldrig kunna drömma om hur mycket silkespapper jag har skickat sedan dess och så många pompoms som måste ha vikts i detta land. Och så mycket annat de har använts till, kanske paket? 

Photo: Anna-Lena Mattsson

Och på Rosendahl hängdes det pompom i växthusen och självaste bruden hörde av sig till mig och sa att de fick hänga kvar där fast bröllopet var över. Och det förstår man ju. Och Rosendahls trädgårdscafé utsågs till Årets fikaställe av White Guide och DN kom och gjorde finreportage. Då hängde de fortfarande där.
 
Och nu var det lite samma. Fast helt olika ändå. Jag sprang på perfekta presentpåsar i hård papp. Jätteenkla, men precis såsom jag vill ha dem. Jag vill inte ha en massa glitter och annat tjafs utan bara så och ribbade finband. Så nu finns de också i affären. Inte för att ni kan göra pompoms av dem. Men ett och annat snabbt och tjusigt paket. Med kommer fem meter ribbat band och enkla tags i kartong.

 

No Comments

Leave a Reply