DAILY LIFE

lördag…

 
 
Jag skulle ha gått upp sådär väldigt tidigt denna lördag men vaknade halv tio med den värsta av huvudvärk. Men indiansommarväder är bästa boten.  Inte för det egentligen blev bättre men känslan ändå.
 
 
Jag hade dyrt och heligt lovat mig själv att leta fram dammsugaren. Men har man huvudvärk så har man.
 
Så jag och Viggo cyklade på loppistur. Jag hittade en snygg vattenkanna som jag tänker ska ordna upp alla mina blomstermisslyckanden. Alla säger att det hänger på vattningen.
 
 
Förresten är jag kär i gamla skivor. Allt är fint på dem. De kostade 1 krona styck. Förmodligen för att de inte är så åtråvärda och kanske bara jag och Linn i hela stan som kunde tänka hos att langa fram en tio-krona för rubbet. Men ändå 1 krona liksom.
 
 
Viggo fyndade bäst idag. Hur många Fantomen som helst. De där albumen är allt lite sällsynta.
 
 
För att inte tala om Smurf-albumen…
 
 
På loppisen hittade en burk som vi gav till Kristo.
 
 
Vid den här tiden på eftermiddagen började jag damma lite på pianot men då kom huvudvärken tillbaka som ett brev på posten.
 

Då satte jag mig ner och funderade på om jag skulle sälja mina fotografier. Det var ju någon som tyckte det.  

Och kanske skulle jag.
 
 
Sedan åt vi Kina-puffar på verandan. Och Viggo tyckte det var ljugigt på påsen med jättestora Kina-puffar när det i själva verket var alldeles pyttesmå. Sådär är det jämt, sa han.
 
 
Nomi kom hem och hämtade Barbie-grejor. 
 
  
Hon var ilsken som ett bi och gick lika fort igen.
 
 
Sedan gjorde jag dagens sista städförsök. Men det var så mycket konstiga saker överallt och det hela kändes inte som någon vidare bra idé när man väl tänkte efter.
 

Nu ska vi grilla fast det är inte jag som har bestämt. Sen ska vi kolla på film. Undrar om den är lika magisk som när man var elva?
 
Hoppas ni har en fin helg!
Kram!
 
 

 

No Comments

Leave a Reply