FASHION

mini rodini ss13.

Mini Rodini har precis släppt vår och sommarkollektion 2013. Först ut med kollektionen på nätet är Oii. Här är mina favoriter.
 
Den här jackan är så jädrans snygg. Modellen är redan Mini Rodini-klassisk, men förra gången var den i mocka. Jag tror vi har haft tre stycken i olika storlekar på alla barnen mellan varven. Den är perfekt på alla sätt och vis.  BIKER JACKET här.

Färgen och rosetterna. Fint och eco! BOW SWEATSHIRT här.

 
En cardigan med zebrafeeling. Såklart. ZEBRA CARDIGAN här.
 
 
Vissa kläder är det med sorg barnen växer ut. Man trycker i dem i små, trånga paltor trots att de är för små för länge sedan. Så var det med Nomi och Leopard-overallen. Tillslut insåg jag lyckligt att en kompis barn kunde ha den. Ville liksom inte förpassa den till vinden, hur kort den än var i benen på stackars Nomi.
 
Mini Rodinis Pico Jacket är vår favorit alltid, i ur och skur och snålblåst. Och vårsol! Nu finns den alltså i leomönster. Oemotståndlig. JAGUAR PICO JACKET här. Den gula är också helt härlig.

 

 
Nu har jag ju ingen bebis. Men det här är mitt favoritplagg när jag hade en (eller fyra). Vatten och vindskyddad och bara att dra på. Snabbt. Alltid snygg i sandlådan. Och så himla skön. JAGUAR BABY OVERALL här.
 
Favoritprints kommer tillbaka. I stickat och i sweatpants.

Och såklart en radda av snyggtrikå. Ekolgiskt som alltid. Lite franskt. Lite lyxiga tofsar, finns i t-shirtar, leggings, klänningar och babyoutfits. Och i ceriserosa. Och en massa annat. På Oii.
 
 
 

No Comments

Leave a Reply