INSPIRATION - DAILY LIFE,  INSPIRATION - INTERIOR,  INSPIRATION - KIDSROOM

åretruntlampa.

 
 
Snacka om sega helgen. Jag har satt klockan på sex två dagar i rad och försovit mig lika många gånger. Till tio! Det är länge det eftersom resten av familjen inte hade några som helst problem att vakna av den där väckarklockan. Och sen har jag liksom inte kommit igång. Gäspat mig igenom både det ena och det andra. Sen har jag gått runt och peppat mig själv, att det måste kännas såhär för att man ska inse hur effektiv man är i vanliga fall. Kontrasterna vet ni. Snacka om önske-pepp… Fatta imorgon, det är läge för stordåd med andra ord. Så måste det ju vara, eller?
 
Så därför tackar jag Nomi som räddade den här helgen i bloggsammanhang. Annars hade jag verkligen inte kommit på en endaste liten sak att blogga om. Men nu när hon ändå stod där så tänkte jag på stjärnorna. Den vita som jag  hängde upp här i december  (från Byggfabriken) och som fick byta plats för ett par veckor sedan. Eftersom jag inte tycker stjärnor platsar bara till jul så hänger den perfekt där ihop med den guldiga. Tills nästa jul då den får flytta ner. Kanske.
 
 
Det är verkligen inte varje dag man hittar höga, gamla hattar från London på loppis men plötsligt händer det.
 
 
 
Knappar är som pengar. Nästan i alla fall.
 

 
Det var det det. Då var det väl bara att sätta sig på en stol och invänta det där effektiva och stordåden då. Det är nog minsann det enda raka.

No Comments

Leave a Reply